Novosti

Godišnja skupština HBSD-a.

16.04.2010.

U ponedjeljak 22. ožujka 2010. u 19.00, u prostorijama Mjesne samouprave Savski kuti, Lomnička 3 u Zagrebu (odmah pokraj prostorija drustva), održana je Godišnja skupština HBSDa.

Uz pozdravnu riječ predsjednice HBSD-a Jane Bedek prihvaćen je dnevni red:

  • Pozdravna riječ predsjednika HBSDa
  • Izbor radnog predsjedništva
  • Tajnički izvještaj
  • Blagajnički izvještaj
  • Izbor dijela rukovodstva HBSD-a
  • Razno


Ukratko sa skupštine:
Izabrano je radno predsjedništvo koje je skupština jednoglasno prihvatila: Petra Bregović, Ivo Lučić, Robert Baković. Tajnički izvještaj je iznijela Helena Bilandžija, a blagajnički Martina Pavlek.
Blagajnica Martina Pavlek više neće obnašati svoju dužnost. Za njeno mjesto predložena je Ana Komerički. 17 glasova za i jedan glas je protiv. Prihvaćena je nova blagajnica koja će obnašati ovu dužnost do kraja ovoga mandatnog razdoblja.
Na točki razno iznešene je nekoliko tema:
- Svjetski biospeleološki simpozij u Sloveniji održati će se u Sloveniji, u Postojni, 29.08.-03.09.2010. Prijave early bird su do 30.04. Sve informacije možete pronaći na službenoj stranici skupa.
-I ove godine u Postojini se održava 18. mednarodna krasoslovna šola "Klasični kras". Sve informacije i prijave mozete pronaći na službenoj web stranici skupa. Ove godine škola je besplatna.
- Obilježavanje 50 obljetnice NP Mljet - U hotelu "Odisej" na Mljetu organizirat će se stručno-znanstveni simpozij. Predviđeni datumi 3.- 6. listopad 2010.
- Pričalo se i o brojnim drugim temama, terenima i aktivnostima Društva...