Novosti

Godišnja skupština HBSD-a

10.03.2013.

U ponedjeljak, 4. ožujka 2013., u prostorijama Mjesne samouprave Savski kuti, Lomnička 3 u Zagrebu s početkom u 19:00 h, održana je Godišnja skupština HBSD-a.

Ukratko sa Skupštine:

Nakon pozdravne riječi predsjednice Jane Bedek, te kratkog pregleda rada i najznačajnijih aktivnosti Društva, izabrano je radno predstavništvo koje je skupština jednoglasno prihvatila: Dajana Hmura, Lana Đud i Domagoj Tomašković. Zapisničar je bio Marko Lukić. Tajnički izvještaj iznijela je Martina Pavlek, a blagajnički Ana Komerički.

Izabrano je novo rukovodstvo Društva čiji su prijedlog donijeli članovi Upravnog odbora na sastanku 1.3.2013. Rukovodstvo: Predsjednica - Jana Bedek, dopredsjednica - Martina Pavlek, članovi UO - Tvrtko Dražina, Petra Žvorc, Marko Lukić; tajnica - Lana Đud, blagajnica - Ana Komerički. Svi prijedlozi su jednoglasno prihvaćeni. Za članove Nadzornog odbora predloženi su: Branko Jalžić, Helena Bilandžija i Kazimir Miculinić. Prijedlog je jednoglasno prihvaćen. Jednoglasno je prihvaćena i izvanstatutarna funkcija oružara - Alen Kirin.

U daljnjem nastavku Skupštine pričalo se o budućim terenima, aktivnostima Društva i ostalim temama kao što su: nastavak djelovanja Društva na zbirci i bazi podataka, organizacija XIII Europskog simpozija o istraživanjima šišmiša koji će se održati 2014. g., publikacija sveska 2 Atlasa tipskih špiljskih lokaliteta faune Hrvatske, obilježavanje 20. godišnjice rada Društva, rad na organizaciji Društva kroz SOKNO - Sustav osiguranja kvalitete za neprofitne organizacije, oformljivanje radnih grupa za pojedina područja djelovanja, nastavak rada na zaštiti špilja u okviru Nature 2000, te ostale teme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

shop donatori i sponzori